Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gratis judo initiatie in Sporthal 't Solveld

Judo   
(foto: uit 1993 - klikken op de foto voor een grotere versie)

Na al de eetactiviteiten van de komende dagen is het hoognodig om ook nog eens aan sport te denken. Op dat vlak hebben we goed nieuws voor onze inwoners die aan gevechtsport willen doen. De gemeentelijke sportdienst organiseert namelijk, samen met judoclub Bushido, 10 gratis initiatielessen judo.

De initiatietrainingen starten op 14 februari en gaan door in de sporthal, telkens van 16 tot 17 u. (volgende data: 21, 28 februari, 7, 14, 21, 28 maart, 4, 18 en 25 april). Geïnteresserden hoeven nog niet onmiddellijk een kimono te kopen. Voor de kennismaking volstaan een joggingbroek en een T-shirt met lange mouwen. Iedereen, jong en oud is welkom.

Een aantal jaren geleden had onze gemeente ook een goed draaiende judoclub, met als trainers Rita Verbiest en Kurt Cornelissen (zie foto). Deze club had heel wat talentvolle judoka's onder haar leden, maar is gestopt. De judoka's zijn naar de club in Rillaar mogen overgaan.
Hopelijk kan er vanaf 14 februari opnieuw een Tielt-Wingese judoclub groeien. Ik kan het u verzekeren: judo is echt een toffe sport.

Voor meer informatie kan je terecht op de sportdienst of bij Sam Reniers (0479/97.42.61) en Filip Vos (0494/79.95.25): judo.bushido@hotmail.com

Reacties

Vanaf heden is onze site online met alle praktische informatie:
http://sites.google.com/site/judoclubbushido/

Groetjes vanwege Sam en Filip

 Sam en Filip op 21 april 2009 om 19:54De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!