Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Achter de schermen van de eetdag van Chiro EsJeeWee

Vrijwilliger_gr 

IMG_3640   

Vandaag organiseerde Chiro EsJeeWee een eetfestijn in GC De Maere om geld in kas te krijgen voor de renovatie van de keuken in hun lokaal. Zo'n evenement vraagt altijd heel wat voorbereiding. Gelukkig kan de jeugdbeweging rekenen op heel wat helpende handen van ouders en leiding om alles tijdig klaar te krijgen. Zaterdagvoormiddag waren al heel wat vrijwilligers aan de slag bij het klaarmaken van het eten. Toen we zondagvoormiddag rond 9 u even een kijkje gingen nemen in De Maere, was er ook al heel wat volk aan het werk om de zaal klaar te zetten en om in de keuken alles klaar te maken voor de grote toestroom van sympathisanten. De koks van dienst vertelden ons dat er ongeveer 400 mensen verwacht werden.

De vrijwilligers die een vereniging ondersteunen mogen ook eens in de kijker gezet worden. En dat doen we dan ook met de bijgevoegde foto's.

Wie meer wil te weten komen over Chiro EsJeeWee kan hiervoor terecht op hun website: http://www.chiroesjeewee.be/

(klikken op de foto's)

IMG_3657

IMG_3638

IMG_3642 IMG_3644 IMG_3633 IMG_3641 IMG_3634

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!