Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Aperitiefconcert van Profundo in GC De Maere

Profundo%205 Zondag 15 februari kunnen de liefhebbers van klassieke muziek genieten van een aperitiefje bij het optreden van Profundo. Profundo bestaat uit Steven De Baecke (fluit) en Geert Claessens (gitaar). Ze vergasten u die ochtend op virtuoze Italiaanse muziek van componisten uit de tijd van Schubert.

Steven de Baecke genoot een muzikale opleiding aan het Lemmensinstituut te Leuven en aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Hij vervolmaakte zich bij vooraanstaande musici zoals Carlos Bruneel en Gaby Pas-Van Riet. Gitarist Geert Claessens was reeds laureaat van de belangrijkste gitaarwedstrijden over de hele wereld. In eigen land geeft hij gitaarles aan de muziekacademies van Oud-Heverlee en Tienen.

In 1998 traden de twee muzikanten voor het eerst samen op als gelegenheidsduo. Al van bij het begin bleek dat het samenspel tussen deze twee musici leidde naar een hogere muzikale expressie.

De naam "Profundo", het Spaanse woord voor diepzinnig, intens en hartroerend, is hen dan ook op het lijf geschreven. Ook in hun muziekkeuze tracht Profundo steeds composities te kiezen waarbij originaliteit en diepgang primeren. Meer info: http://home.scarlet.be/profundo

Dit aperitiefconcert gaat door in de Vivaldizaal van GC De Maere en vangt aan om 11 uur. Tickets kosten 8 euro (1 euro korting voor CJP, +55, -16, werklozen en mindervaliden).


TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111685fc899970c Listed below are links to weblogs that reference Aperitiefconcert van Profundo in GC De Maere:

ReactiesLaat een reactie achter


Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!