Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Fietspoëzieroute loopt langs vindplaats van het lijk in de Haksberg

IMG_3921 De ganse voormiddag bleef een stuk van de Berkendreef en de Haksberg afgesloten, dranghekkens en politie verhinderderden de doorgang. Het labo kwam ter plaatse om speurwerk te verrichten.

De voorbije nacht bewaakte de politie de omgeving waar het lijk gevonden werd.

De Berkendreef en de Haksberg is een regio waar nogal wat fietsers en wandelaars langskomen. Vlakbij de vindplaats bevindt zich trouwens één van de gedichten van de 'poëzieroute
( 'Eerste Vlaams-Brabantse Fietspoëzieroute in Tielt-Winge .Deze, voor Vlaams-Brabant, unieke lusvormige route loopt langs 10 bijzonder en poëtische plekjes van de gemeente Tielt-Winge. Natuur en literatuur bundelen hier hun krachten. Ina Stabergh (Berthy Stas), geboren en getogen in de gemeente Tielt-Winge en aangesteld als eerste vrouwelijke stadsdichter in Vlaanderen, voor de stad Diest, schreef voor elk van deze plekjes gedichten. Deze werden gebundeld in een fraai poëzieboekje, dat prachtig werd geïllustreerd door Isabelle Geeraerts, eveneens talent van eigen bodem.
Dit project kwam tot stand door een samenwerkingsverband tussen de diensten toerisme en openbare bibliotheek Tielt-Winge
.' Bron: gemeentelijke website: www.tielt-winge.be )

In het Nieuwsblad van morgen lees je hierover meer.

IMG_3934 

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011168920609970c Listed below are links to weblogs that reference Fietspoëzieroute loopt langs vindplaats van het lijk in de Haksberg:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!