Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Hapje-Trapje bij TW3000

Eating-spaghetti Naar jaarlijkse traditie organiseert TW3000 bij de aanvang van de krokusvakantie zijn 'Hapje-Trapje'. Deze vierde editie gaat door op maandag 23 februari vanaf 17 u.

Alle jeugdvoetballers (minder jeugdige ook welkom!), familie en sympathisanten zijn welkom in de kantine van het Jeugdopleidinscentrum om een lekkere spaghetti te komen eten aan een democratische prijs. Enkele voetbalmama's zullen aan de kookpotten staan en zorgen voor een gezonde, home-made spaghettisaus.

De jonge voetballertjes hebben de voorbije weken hun steentje bijgedragen aan de werking van de vereniging door wafels te verkopen. Als beloning voor hun inspanningen krijgen de wafelverkopers op deze avond een leuk en nuttig sportattribuut overhandigd.

Heb je die eerste vakantiedag geen zin om te koken, kom dan langs in de kantine van TW3000. Wil je gewoon iets komen drinken om te steunen, dan kan dit natuurlijk ook.

ReactiesLaat een reactie achter


Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!