Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Infoavond voor jeugdvoetbalbegeleiders door Herman Vermeulen

2-6-2 De gemeentelijke sportdienst organiseert op donderdag 5 maart om 20 u een informatieavond voor jeugdsportbegeleiders voetbal. (niet op 17/2 of 3 maart !!)

Het thema van die avond zal 'zonevoetbal en teambuilding' zijn en wordt gegeven door Herman Vermeulen,sinds begin dit jaar hoofd scouting bij Racing Genk.

Vermeulen Vermeulen was vroeger trainer bij AA Gent en Sint-Truiden en werkte de voorbije jaren voor de jeugdopleiding van Olympiakos Piraeus in Griekenland.

De infoavond gaat door in de kantine van jeugdvoetbalcentrum TW 3000 aan de Tiensesteenweg 11 in Tielt-Winge (achter GC De maere).

Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Er wordt enkel gevraagd dat men zich op voorhand even inschrijft via de gemeentelijke sportdienst: sport@tielt-winge.be of via Peter Deboutte: peterdeboutte@telenet.be

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011278dd308b28a4 Listed below are links to weblogs that reference Infoavond voor jeugdvoetbalbegeleiders door Herman Vermeulen:

ReactiesLaat een reactie achter


Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!