Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Klein en groot naar de chirofuif van Jevati op Valentijn

Chirofuif%281%29

Chiro Jevati organiseert dit weekend naar jaarlijkse traditie een fuif in 't Jongensschool in Tielt-Winge. Ze kozen hiervoor valentijnsavond uit om te feesten. 

Miekfuif Het beginuur vinden we niet terug, maar het zal alleszins na 20 u zijn, want van 17 tot 20 u mogen eerst de jongsten dansen en springen en helemaal uit de bol gaan op de kinderfuif in 't Jongensschool.
Zowel op de kinderfuif als op de party daarna is iedereen van harte welkom.
Voor de grotemensenfuif kan je in voorverkoop misschien nog een ticket kopen in voorverkoop aan 3 euro. Zaterdagavond betaal je 4 euro. www.chirojevati.be

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01053722146c970b Listed below are links to weblogs that reference Klein en groot naar de chirofuif van Jevati op Valentijn :

ReactiesLaat een reactie achter


Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!