Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

KWB Houwaart en St.-Joris-Winge organiseren 'Hou je dak dicht!'

Isolatie  KWB van Houwaart en St.-Joris-Winge organiseren een samenaankoop dakisolatie. Het initiatief wordt ondersteund door de overkoepelende KWB-organisatie.

Om de inwoners uitleg te verstrekken, worden 2 informatiesessies gegeven. De eerste avond is gepland op woensdag 4 maart. Deze avond is een praktische informatiesessie over hoe je zelf een dak of zoldervloer goed kan isoleren. Er wordt uitleg gegeven over de verschillende premies en over het initiatief van samenaankoop dakisolatie. . Op de tweede avond, de "Investeringsavond", die op 7 april zal plaatsvinden, komt iemand van de firma toelichtingen over materiaal en leveringen geven, is er mogelijkheid om praktische vragen te stellen … en kunnen bestellingen geplaatst worden. Iedereen is vrijblijvend welkom! De informatie-avonden starten om 20u stipten gaan door in GC De Maere.

Dakjewel Nu de energieprijzen de pan uitswingen zijn, kan het de moeite lonen om naar deze informatieavonden te gaan luisteren. Volgens KWB kan je immers tot 40% besparen op je energiefactuur via dakisolatie. 'Het is een investering die zich na één winter terugverdient', aldus de mensen van KWB. Iedereen is vrijblijvend welkom!

Meer informatie over deze avonden kan je krijgen via: Jan Coosemans – tel. 016/63 48 29 en Gaston Vangramberen – tel. 016/63 39 45 en Patrick Vervoort - tel. 016/63 16 23. Ook op de website kan je meer lezen.

De samenaankoop dakisolatie is ook al op het regionale nieuws van RingTV geweest. We voegen het filmpje hieronder in.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01116896e6b0970c Listed below are links to weblogs that reference KWB Houwaart en St.-Joris-Winge organiseren 'Hou je dak dicht!':

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!