Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Leuvense band 'Bad Cirkuz' ook gekend in Tielt-Winge

In de papieren versie van de krant stond onder de regionale pagina een artikel over de Leuvense band Bad Cirkuz, de sensatie van Marktrock 2008. 'Bad Cirkuz stoomt eerste plaat klaar,' lezen we.

Hier vind je een link naar het stuk dat je ook uitgebreid op de internetkrant kan lezen. Eén van de muzikanten heeft namelijk ook een link met Tielt-Winge. Veel inwoners kennen immers Ronny Vanden Bempt vanuit de jeugdwerking en als vriend van Gerlinde De Boodt. Hij is al jaren actief als animator bij de Grabbelpaswerking in onze gemeente.

Op de bijgevoegde foto zie je Ronny bij Schepen van Jeugd Marcel Smekens bij het vertrek van de Swappers op kamp afgelopen zomer.

IMG_0291 

IMG_0307

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011278d5bd3e28a4 Listed below are links to weblogs that reference Leuvense band 'Bad Cirkuz' ook gekend in Tielt-Winge:

ReactiesLaat een reactie achter


Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!