Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Miniemen TW3000 zoeken supporters

6a00d8341c782453ef010536e23ce5970b-800wi We hebben het eerder op deze blog vermeld: de miniemen van TW3000 (-U13) spelen de finale van de Vlanob-cup.

Deze finale wordt gespeeld in en tegen Sporting Kortenberg op zondag 8 maart om 15 u. De miniemen van TW3000 doen een oproep naar supporters om hen massaal te komen aanmoedingen.

Wil je onze jonge, sportieve dorpsgenoten komen steunen bij deze uit-wedstrijd (waarbij normaal gesproken meer supporters van de thuisspelers zijn), kom dan die zondag mee naar Kortenberg. Ze zullen dit zeker appreciëren.

De terreinen van Sporting Kortenberg vind je via hun website.

Vlag Misschien kan er afgesproken worden om samen vanuit Tielt-Winge te vertrekken en naar ginder te rijden. Wordt ongetwijfeld vervolgd. We duimen alvast.

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!