Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Ook de basisschool in Houwaart trok een dikke trui aan

IMG_3731 

IMG_3729

Minder uitgebreid maar daarom niet minder efficiënt deed ook de vrije gemengde basisschool van Houwaart mee aan de Dikke Truiendag op 13 februari.

De verwarming werd ook wat minder gezet en de kinderen kregen de uitdaging om op vrijdag met een mooi versierde dikke trui naar school te komen.

Deze oproep viel niet in dovemansoren en zowel klein als groot hadden hun creativiteit boven gehaald. De directrice en de leerkrachten gaven het goede voorbeeld.

IMG_3726 Er waren leuke, origineel versierde truien te bewonderen. 
En op onze vraag waarom ze nu die dag met een warme dikke trui naar school gekomen waren, kregen we als antwoord dat ze zo die dag de wolken in de hemel een beetje minder vuil maakten.

En dat het niet alleen bij theorie bleef in de school merkten we toen op een deur volgende nota zagen hangen: 'staat de verwarming af? Verspil niet zomaar electriciteit!'

Verdient dit ook geen aandenken?

ReactiesLaat een reactie achter


Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!