Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

PWA is verhuisd en opent strijkatelier

IMG_3677

IMG_3685 Sinds gistermiddag is het PWA (Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap) verhuisd van Huize Hageland naar een spiksplintenieuwe stek in het appartementsgebouw tegenover het gemeentehuis.

We gingen even een kijkje nemen en vonden Hilde Lenaerts en Martine Stas terwijl ze hun nieuwe bureau aan 't schikken waren.

Ze beschikken nu over heel wat meer ruimte dan in Huize Hageland, waar het toch wat krap was.

Die ruimte zullen ze goed kunnen gebruiken als ze binnen een drietal weken van start gaan met een strijkatelier.

IMG_3679

De dames gaven me een rondleiding waarbij ik al een glimp kon opvangen van dit atelier met de strijktoestellen.

De verhuis is vrij vlot verlopen, maar natuurlijk zijn er ook hier nog wat kleine problemen. Zo bleek de telefoon nog niet te werken. Ook de gsm's hebben er geen bereik. Maar er wordt aan een oplossing gewerkt.

Het PWA en zijn dienstenbedrijf is gevestigd aan de Kruisstraat nr 3, bus 8 in Tielt-Winge (tegenover het gemeentehuis). Als de telefoon werkt, kan je bellen naar nr 016/56 66 85 of fax: 016/46 31 85 - pwa-tielt-winge@skynet.be.

(als ze op dit nummer niet bereikbaar zijn kan je nog bellen naar het oude nr. 016 53 66 96, waar je gegevens genoteerd worden)

IMG_3681 Binnenkort hoor je hier meer over de officiële opening van het dienstenbedrijf.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111685e3bcd970c Listed below are links to weblogs that reference PWA is verhuisd en opent strijkatelier:

ReactiesLaat een reactie achter


Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!