Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Ruud De Ridder en het 'Echt Antwaarps Teater' in GC De Maere

EAT Op zaterdag 21 februari kan je in het gemeenschapscentrum De Maere terecht voor een blijspel van Ruud De Ridder en het 'Echt Antwaarps Teater'. Ze voeren er 'Alarm in mijnen darm' op.

Het echt Antwaarps teater is een begrip in de wereld van het theater. Ze zijn bekend om hun verhalen die u doen schokken van het lachen. Met hun stuk 'Alarm in mijnen darm' is dat niet anders. Visuele en woordhumor zijn weer troef in dit blijspel.

Het verhaal: Theo Bertels, een Antwerpse dokwerker, heeft galstenen. Hij moet opgenomen worden in het ziekenhuis. Misschien wordt het wel een operatie? Jacob Kopferschmidt, een Antwerpse jood, heeft ook klachten en vertoeft ook in het ziekenhuis. De twee delen samen een kamer. Daar ontdekt Jacob dat hij speciale banden heeft met Maria, de vrouw van Theo.

Wil je graag weten hoe het verhaal verder verloopt moet je zaterdag zeker naar De Maere gaan.

Acteurs van dienst zijn : Ruud De Ridder, Luc Verhoeven, Myriam Vischschoonmaker, Nicole Laurent, Ann Van Mechelen en Firmin Troukens.

Aanvang om 20.15 u.

Tickets kosten 13 euro (12 euro voor CJP, +55, -16j., werklozen en gehandicapten).

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011278df2a8b28a4 Listed below are links to weblogs that reference Ruud De Ridder en het 'Echt Antwaarps Teater' in GC De Maere:

ReactiesLaat een reactie achter


Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!