Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Sjokotof viert carnaval in de krokusvakantie

Beweeg_week-vh_ibo-2008 Tijdens de krokusvakantie vinden er in onze gemeente niet alleen sportkampen plaats, ook het Sjoko-Tof team staat klaar om onze kinderen een leuke week te bezorgen in de buitenschoolse opvang. Dit Initiatief voor Buitenschoolse Kinderopvang vangt kinderen van 2,5 tot 12 jaar op, voor en na school, op woensdagnamiddag en op schoolvrije dagen. Tijdens de vakantieperiode kunnen de kinderen op 2 locaties terecht van 7 tot 18 u, namelijk in Houwaart (voor de kleuters) en in Tielt (voor de oudere kinderen).

Het thema voor de komende vakantieweek is (hoe kan het ook anders): carnaval. Gedurende de ganse week wordt er geknutseld, gespeeld, gefeest. Of er ook een carnavalstoet bij zal zijn weten we niet. Inschrijvingen voor deze activiteiten dienden op voorhand te gebeuren.

Meer info over Sjoko-Tof vind je hier  Wil je het weekprogramma bekijken, klik dan hier:Download Krokusvakantie_2009[1]

ReactiesLaat een reactie achter


Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!