Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Sportkampen in sporthal tijdens de krokusvakantie

___________________________________________buttonstopper Nog enkele dagen en de krokusvakantie begint. Voor wie nog geen concrete plannen heeft voor de kinderen tijdens deze korte vakantie hebben we nog enkele sportieve tips.

In en rond de gemeentelijke sporthal zullen enkele sportkampen georganiseerd worden, meer bepaald voetbalkampen.


 • Het eerste kamp is een 'zaalvoetbalclinic' voor jongens en meisjes tussen 6 en 15 jaar, georganiseerd door de gemeentelijke sportdienst van Tielt-Winge i.s.m. Mini Maxi. Gedurende 4 dagen worden de ingeschreven kinderen telkens gedurende 3 u getraind op oog-voetcoördinatie, snelheid, balvaardigheid, vervolmaking op technisch en tactisch vlak. Dit sportkamp gaat door van maandag 23 tot en met donderdag 26 februari, telkens van 9 tot 12 u. Inschrijven kan via rijckmanschris@hotmail.com met bijgevoegd document dat je dient in te vullen. Informatie kan je krijgen via tel: 016/57 27 77 of 0494/055 529. Verantwoordelijke voor dit kamp is Chris Ryckmans, regent L.O. en Heizelgedipolomeerde voetbaltrainer. Download Zaalvoetbal__krokus_ism_mini_maxi_tielt-winge_2009

 • Een ander voetbalkamp dat tijdens deze korte vakantie plaatsvindt in en rond de sporthal, is dat van Sport Projects Joma Voetbalschool. Dit kamp loopt op 23, 24, 26 en 27 februari en begint om 9 u 's morgens en eindigt om 16 u. Deze voetbalstage is bedoeld voor jongens en meisjes van 7 tot en met 16 jaar die zowel indoor als buiten getraind zullen worden op technische vaardigheden. In deze vaardigheden komen alle aspecten van het voetbalspel aan bod met nadruk op de technische ontwikkeling van jonge spelers. Trainers zijn o.a. Peter Deboutte, Nico Adriaens.
  In de kostprijs is een warm middagmaal inbegrepen.
  Meer info vind je op bijgevoegd document: Download Joma_voetbalkamp  of op de website: www.sportprojects.be

Twee voetbalkampen, met verschillende accenten. De keuze is aan de geïnteresseerden.

ReactiesLaat een reactie achter


Tielt-Winge blogt • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

  Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

  Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

 • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!