Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Wie zijn de Sint-Jorisvrienden van het Walenbos?

Sintjoris

De Sint-Jorisvriendenvan het Walenbos (de wandelaars van de Sint-Joris-Vrienden) trokken er vorige zondagnamiddag weer op uit: ze stapten van Motbroek naar Huize Hageland en terug onder leiding van deskundige gidsen. Elke maand is een interessante wandeling gepland. Zeker met de lente in aantocht staan er mooie tochten op het programma. Iedereen mag meestappen. Boni Lemmens stuurde ons alvast het volledige programma zodat onze lezers eventueel een wandeling kunnen aanstippen in hun agenda. Wie zijn nu die Sint-Jorisvrienden van het Walenbos? Meer uitleg vind je ook op deze bijlage: Download SJV_VAN_HET_WALENBOS_KALENDER

Wandelen is een gezonde sport en de deelname aan deze tochten is gratis. Tegelijk steek je heel wat informatie op over ons mooie dorp.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01053721fdf7970b Listed below are links to weblogs that reference Wie zijn de Sint-Jorisvrienden van het Walenbos?:

ReactiesLaat een reactie achter


Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!