Home  Regio  tieltwinge  tieltwinge blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tielt-Winge?
Laat het weten aan: Fernand of Carine
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

'Welgevormd', interessante vormingsdag voor vrijwilligers

Welgevormd Ben jij actief in het bestuur van een vereniging of organiseer je allerlei activiteiten voor jouw organisatie? Dan willen Vormingplus Oost-Brabant en de gemeentebesturen van de gemeenten Scherpenheuvel-Zichem, Tielt-Winge, Aarschot, Bekkevoort, Haacht, Rotselaar, Holsbeek en Diest jou ondersteunen en bedanken!  Ze doen dit met een gratis vormingsdag en een receptie op zaterdag 7 maart 2009 in Gemeenschapscentrum Den Egger, August Nihoulstraat 74 in Scherpenheuvel-Zichem. Dit alles met de steun van de provincie Vlaams-Brabant.

Tijdens deze dag kan je kennismaken met allerlei items die voor jou als vrijwilliger en je organisatie interessant kunnen zijn. Je kan je inschrijven voor de workshop die jou aanspreekt, maar geef ook een tweede keuze op voor het geval dat de eerste reeds volzet is. Vanaf 16u is er een open leermarkt met demonstraties, infoloketten en animatie met o.a. website bouwen, stoomcursus evenementen organiseren, infoloketten over wetgeving, tafeldecoratie, administratie op PC, EHBO, tapcursus, klussen voor verenigingen.

Programma:

13u15-13u45: Onthaal
13u45-14u00: Officiële start + omkadering
14u00-16u00: Workshops (inschrijven verplicht)
16u00-17u30: Open leermarkt met demonstraties en infoloketten
17u30-19u00: Afsluitende receptie.

Inschrijven voor de workshops van 14u is verplicht.

Dit kan door onderstaande strook binnen te brengen bij onze gemeentelijk cultuurdienst

(Leuvensesteenweg 187 - 3390 Tielt-Winge - tel. 016 46 82 76 - cultuur@tielt-winge.be) of online via de website: www.vormingplusoostbrabant.be/welgevormd


Het inschrijvingsdocument en meer info vind je ook hier.


ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tielt-Winge blogt  • Fernand Goyens en Carine Vanlingen bloggen over Tielt-Winge

    Fernand schrijft al jarenlang over Tielt-Winge, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek voor Het Nieuwsblad. Als je nieuws hebt, mag je het hem dus zeker melden.

    Carine (°1959) heeft Limburgse roots, maar woont al meer dan 20 jaar in Tielt-Winge. Ze heeft vier actieve kinderen, en een full-time job als ‘house manager’. Daarnaast doet ze ook vrijwilligerswerk. Nu de kinderen wat ouder zijn, heeft Carine zich toegelegd op webdesign, Photoshop en grafische vormgeving. Ze is gebeten door het fotovirus en legt ze de mooiste plekjes van het dorp voor de eeuwigheid vast.

Zoeken

Nieuws uit tieltwinge

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!