Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Hondenclub klaagt slechte toegang aan
Mark Moorhem klaagt de slechte staat aan van de toegangsweg naar de Hagelandse Rasvereniging in Tiehondenclubhrv170208_001 Kumtich. De weg leidt naar  de terreinen, parking, kantine van de hondenschool met driehonderd leden. De club vroeg al eerder dat de stad de weg zou herstellen. 'Dit is in jaren niet meer gebeurd en de weg ligt er momenteel dan ook zéér erbarmelijk bij.'
Schepen Hermans stuurde op zijn beurt een mail waarin hij opdracht gaf aan de stadsdiensten om op te treden: 'Ik bezorg jullie onderstaande mail met de vraag de toegangsweg te fatsoeneren. Dit gebeurde reeds verschillende malen in het verleden ter ondersteuning en tegemoetkoming aan de club. Gefreesde asfalt of gravier lijkt me het meest aangewezen. Graag inplannen in het werk en uitvoeren vóór het einde van de maand januari.'
Nog pijnpunten in het verkeer? Aanslepende kleine verbeteringwerken? Laat het ons weten.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e55122b49d8833 Listed below are links to weblogs that reference Hondenclub klaagt slechte toegang aan:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!