Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Kunstenproject tegen oktober

Vzw Sacred Placed (Leuven) ontwikkelt een project SiBes in Tienen, in oktober. Het project liep vorig jaar in Leuven. Citaat: 'Het was intrigerend, driemaal kunst op de mooiste locaties van Leuven, met video, hedendaagse dans en figurentheater op buitengewone locaties: het Stadhuis van Leuven , de leeszaal van de Universiteitsbibliotheek en de kerk O.L.V. ter Koorts in februari 2007.'

Sacred Places combineert installaties en voorstellingen van diverse kunstvormen, bij voorkeur in kerken. Daarbij geeft men kerkgebouwen een extra dimensie. Tijdens de winter kreeg de (zelden gebruikte) Leuvense Sint-Michielskerk daardoor een mysterieuze aanblik. In Tienen werkt onder meer het Renaissancekoor mee aan het opzet. Eerder zal Sacred Places de 75jarige verjaardag van de basiliek van Edegem nog 'inpakken'.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00e5510fd5d48833 Listed below are links to weblogs that reference Kunstenproject tegen oktober:

ReactiesLaat een reactie achter


Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!