Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gemeenteraad akkoord met Nieuwe Schrans

De gemeenteraad raad verleent met eenparigheid van stemmen een gunstig advies aan het voorstel voor de afbraak van het gebouw Raeymaeckersvest nr. 30 en het bouwen van appartementen en commerciële ruimten tussen de Withuisstraat, Oude Leuvensestraat en Raeymaeckersvest.

De raad besluit met 21 stemmen voor en 10 onthoudingen zijn principiële goedkeuring te verlenen voor de straatnaam “Nieuwe Schrans” voor die zone. Eerder waren daar principiële bezwaren bij gemaakt, wegens mogelijke verwarring met de Schansstraat, iets verder. De Nieuwe Schrans ligt wel op de plaats van de oude stadsverschansing.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535de2890970c Listed below are links to weblogs that reference Gemeenteraad akkoord met Nieuwe Schrans:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!