Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Heidebloem is oud maar niet versleten

Koninklijke Kunstkring Heidebloem (gesticht in 1881) staat dezer dagen weer op het podium. Nu met de klucht "Oud ja, maar niet versleten", door Hilda Vleugels. In een regie van Hans Bervoets en Jenny Vanwezer.

Wanneer? op vrijdag 7 november 2008 en op zaterdag 8 november 2008 om 20 uur. Waar? in Gemeenschapscentrum "De Kruisboog", Minderbroedersstraat 15 te Tienen. In voorverkoop: voor niet-leden: 7 euro. voor Heidebloem-leden: 4 euro. Opening deuren: telkens om 19 uur. Opgelet: reservatie.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535e031be970c Listed below are links to weblogs that reference Heidebloem is oud maar niet versleten:

ReactiesLaat een reactie achter


Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!