Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Ziekenhuis schaft gehandicaptenvervoer af

ROB tv meldt in zijn avonduitzending dat het Heilig-Hartziekenhuis het patiëntenbusje afschaft. Vanaf januari zal het busje dat de patiënten met een handicap transporteert niet meer uitrijden. Het ziekenhuis wil niet langer geld uittrekken voor het vervoer, dat verlieslatend is.

Elke dag staan minder mobiele patiënten te wachten aan het Heilig Hart Ziekenhuis in Tienen op het busje dat hen na hun behandeling naar huis brengt. Het ziekenhuis vindt niet dat dit een prioriteit is. De middelen zijn schaars, zo luidt het., en er is gekozen voor de aankoop van een nieuwe mug-wagen. Een 30-tal patiënten moet nu met een taxi of een belbus komen.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535de472a970c Listed below are links to weblogs that reference Ziekenhuis schaft gehandicaptenvervoer af:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!