Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

De Dag van Toen: actie in de kringwinkel

Op zondag 7 maart houden alle kringloopwinkels de actie Koop de dag van Toen. Schattenjagers kunnen hun slag slaan in een ruim aanbod van voorwerpen uit de jaren 50, 60, 70 en 80. In Tienen voegt men er een platenbeurs aan toe. De dj draait gepaste muziek.

Er is ook een ouderwetse tombola van nu tot 7 maart: een lot per aankoopschijf van tien euro. Bovendien legt de winkel in Tienen (Torsinplein) tegen 7 maar de laatste hand de verbouwingen.

Info: Tie Vanbeselaere, 016-78.91.34.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011168984a51970c Listed below are links to weblogs that reference De Dag van Toen: actie in de kringwinkel:

Reacties

Kopen gewoon. Zelfs die elpee's. Die zijn multifunctioneel. Ik heb op kot gezeten met iemand die oude elpee's gebruikte als placemats op tafel.
(maar dat was ook wel diezelfde vreemde gast die zijn goudvis in de kan van zijn koffietoestel mee op de trein naar huis nam in het weekend)

fan op 26 februari 2009 om 23:41De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!