Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Dumont en Smets (Open VLD) stappen niet over naar LDD

De Open VLD'ers Arthur Dumont en Philippe Smets stappen niet over naar LDD. Een mail van 'Lijst Dedecker Watcher' maakte dat gisteren nochtans bekend. Zowel Philippe Smets als nationaal LDD-partijsecretaris Peter Reekmans noemen het bericht nonsens.

'Er zijn in de regio wel contacten met verkozenen van Open VLD, N-VA en VB', zegt LDD-voorman Reekmans. Hij sluit niet uit dat de LDD-watcher iemand is die de geloofwaardigheid van LDD in twijfel wil doen trekken.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01116899d641970c Listed below are links to weblogs that reference Dumont en Smets (Open VLD) stappen niet over naar LDD:

ReactiesLaat een reactie achter


Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!