Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Felicitaties voor regionale toneelkalender

Tractheaterbottufotogroep

Het Tiens Trac Theater had de goede ingeving om op zijn site een regionale toneelkalender op te nemen. De kring kreeg daarvoor op zijn gastenboek al gemeende felicitaties. De website en de kalender tonen het Tiens theater van zijn beste zijde. Het betoont inzet en geloof in eigen kunnen. Trac Theater (voortgekomen uit de opvoeringen in de provinciale normaalschool) speelt een voortrekkersrol. Ook in de plastische kunsten heeft de school haar rol gespeeld. Wie zal dat nu doen?

De kalender maakt in een oogopslag duidelijk dat je dit weekend in Melkwezer terecht kunt en dat het seizoen loopt tot 16mei. Van de Tiense zijde lijkt alleen Oplinter en Bost nog actief (Heidebloem, Vissenaken en eventueel andere kringen traden eerder op.) Het Trac Theater speelt De Pineut (een klucht van Feydeau) in april (zie hun foto/ Rudi Bottu). Het jonge Betoog sluit af in mei (dit keer in de Kruisboog).

Tieverenigingindekijker_gr

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01127910c2a528a4 Listed below are links to weblogs that reference Felicitaties voor regionale toneelkalender:

ReactiesLaat een reactie achter


Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!