Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Joske presenteert 'Oud Tienen' op blog

Tiekumtichjoske Joske presenteert op zijn weblog een mooi overzicht van foto's uit het oude Tienen (1908 en later). Hij heeft er muziek opgezet van de Tiense Straatmuzikanten.

Wie de verdwenen vesten, met huin rijen bomen, wil zien kan daar terecht. De winkelstraten zijn best herkenbaar, een woonstraat zoals de Distelstraat helemaal niet. Af en toe bemerk je een openbare pomp, de voorloper van de waterleiding. Waar we nu een vluchtheuvel zouden zetten stond indertijd een urinoir. Of is dat hetzelfde?

Joske blijkt Joske Vanwinckel (59) uit Kumtich, lid van het Jubilatekoor en fervent internetgebruikster. Ze legt meteen ook een link naar een blog over noridc walking (van haar broer).

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01127905d70b28a4 Listed below are links to weblogs that reference Joske presenteert 'Oud Tienen' op blog:

Reacties

Zeer goed gedaan bravo
Ik heb ook nog enkele oude fotos van Tienen ik kan ze doorsturen als u mij uw e-mailadres laat weten.

Doe zo verder

 leopold op 23 februari 2009 om 11:44

Heel tof, Joske.
Als je klaar bent met Tienen, wil je dan ook Hoegaarden doen ? Je zou dadelijk een toffe fanclub hebben !

marleen op 23 februari 2009 om 18:47De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!