Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Klacht: afscheid nemen in de modder

Mark Moorhem (VB), OCMW-raadslid, pleit voor de modernisering van de begraafplaatsen. 'Het stadspersoneel en de begrafenisondernemers moeten wegens gebrek aan degelijk materiaal werken in 19de-eeuwse omstandigheden. Op dagen met regen of sneeuw is het voor de nabestaanden op verschillende begraafplaatsen onmogelijk om van de overledene op een fatsoenlijke manier afscheid te nemen. Tot aan de enkels staan de families, de begrafenisondernemer en ook het stadspersoneel soms in de modder. Het neerlaten van een kist gebeurt met vieze touwen vol modder van op spekgladde balkjes. Wij vragen de aankoop van een degelijke lift en steunbalken in metaal en met antislip voor langs het graf.'

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0105371aa9c4970b Listed below are links to weblogs that reference Klacht: afscheid nemen in de modder:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!