Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Klachten over staat Diestsesteenweg

De oppositie in de Glabbeekse gemeenteraad (Samen) roept de eigen gemeente en ook de stad Tienen op te protesteren tegen de slechte staat van de gewestweg Tienen-Bekkevoort. De recente bestrooiing tegen de ijzel heeft het niewe asfalt geen goed gedaan. Het wegdek is opnieuw beschadigd en voorlopig opgelapt. Samen rekent erop dat al de betrokken gemeentebesturen op beterschap zullen aandringen bij de wegbeheerder. Dat is sedert kort het Gewest , in de plaats van de provincie.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011278ff398328a4 Listed below are links to weblogs that reference Klachten over staat Diestsesteenweg:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!