Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Kris Struyven in Nederlandse zangwedstrijd

Tiekrisvoca Kris Struyven nam deel aan de tweede aflevering van Una Voca particulare, de wedstrijd voor klassieke zangstemen, op de Nederlandse tv. Hij zong Kris Struyven uit Tienen (B) met 'Vesti la giubba' uit 'I Pagliacci' (Ruggiero Leoncavallo, 1858-1919).

Hij werd er aldus voorgesteld: Naam: Kris Struyven. Geboortedatum: 7 mei 1969. Woonplaats: Tienen, België. Beroep: Huisschilder. Hobby's: fietsen, schilderen, tuinieren en chocolade maken. Kris gaat niet door naar de finale. Hij werd geprezen voor zijn stem maar kreeg kritiek op zijn acteertalent. (foto ncrv).

De uitzending is op integraal internet te herbekijken. Als Ernst Daniël Smit vraagt 'Hoe blijft je stem zo goed?', dan antwoordt Kris 'Ik denk door God.' Waarop de presentator: 'Dan zit je hier bij de goede omroep.'

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011168641c85970c Listed below are links to weblogs that reference Kris Struyven in Nederlandse zangwedstrijd:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!