Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Naar Neerlinter via Stok wegens werkzaamheden
Van dinsdag 24 februari t/m dinsdag 10 maart ’09 wordt de Neerlintersesteenweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Er werd een signalisatieplan opgesteld om het verkeer tussen Tienen en Neerlinter om te leiden. Sinds oktober ‘08 worden er buitengewone onderhoudswerken uitgevoerd aan de Neerlintersesteenweg, tussen de Sint-Genovevabeek en de grens met Linter. Om de veiligheid van de werknemers van de firma Liema te verzekeren, en het verloop van de werken niet te hinderen, wordt de Neerlintersesteenweg afgesloten van dinsdag 24 februari tot en met dinsdag 10 maart. In samenspraak met de lokale politie en de aannemer werd een signalisatieplan opgesteld om het verkeer tussen Tienen en Linter om te leiden. Het doorgaand verkeer komende van Tienen wordt via het Sint-Genovevaplein omgeleid richting de Sint-Hubertusstraat en kan via Stok Neerlinter binnenrijden. Het verkeer dat van Neerlinter richting Tienen rijdt, kan via de Sint-Hubertusstraat naar het Sint-Genovevaplein rijden en dan de Oplintersesteenweg naar Tienen volgen. De handelszaken tussen het Sint-Genovevaplein en de Ganzendries zijn toegankelijk voor het doorgaand verkeer. Om de bereikbaarheid van de handelaars aan de Neerlintersesteenweg te verzekeren, is er een lokale omleiding via de Beekstraat voorzien. De Neerlintersesteenweg blijft wel toegankelijk voor de hulpdiensten en de bussen van De Lijn.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01116894709d970c Listed below are links to weblogs that reference Naar Neerlinter via Stok wegens werkzaamheden:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!