Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Plan voor zorgsector en sociale huisvesting samen

Vectris (Koen Stuyven) maakte een stedenbouwkundige studie voor een rusthuis voor bejaarde psychiatrische patiënten, in combinatie met een 50-tal sociale woningen, een sociale werkplaats en een kloostertje (10 kamers), en mogelijk ook enkele gemeenschapsfuncties. Dat alles aan de Aarschotsesteenweg, naast de Heilig-Hartkerk. Op het voormalige kloosterterrein van 2,5 ha staan ook enkele hoge park- en fruitbomen, een kans voor een buurtpark. De grote uitdaging is om een nieuwe duurzame woonwijk te ontwikkelen en tegelijkertijd de geïsoleerde ligging te doorbreken. Het is eveneens een experiment voor samenwerking van zorgsector met sociale huisvesting.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0112790d1f7328a4 Listed below are links to weblogs that reference Plan voor zorgsector en sociale huisvesting samen:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!