Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Studenten PISO in voetbalfinale

De cadetten en scholieren van het Provinciaal Instituut voor Secundair Onderwijs (PISO) spelen op 18 februari de finaleronde van de voetbalcompetitie van de Stichting Vlaamse Schoolsport (SVS). Het PISO speelde met haar cadetten en scholieren mee in de voetbalcompetitie die door de SVS werd georganiseerd.

"De Stichting Vlaamse Schoolsport slaagt erin aan alle leerlingen, ongeacht hun aanleg, sportkansen te bieden, Het is dan ook mooi meegenomen dat onze PISO-ploegen hun sportieve kwaliteiten zien verzilverd worden in een plaats in de finaleronde. Ik supporter alvast voor goud" zegt Karin Jiroflée, gedeputeerde voor onderwijs en sport.

De finaleronde van de cadetten jongens vindt plaats op woensdag 18 februari om 14 uur op het terrein van FCVV Tildonk. De deelnemende scholen zijn PISO uit Tienen, Humanoria Voorzienigheid uit Diest en Don Bosco Instituut uit Haacht. De finaleronde van de scholierenploeg vindt plaats op dezelfde datum, om 13.30 uur in het Provinciedomein Kessel-Lo. De deelnemende scholen zijn hier PISO uit Tienen, KA II 'De Ring' uit Leuven, het Sint-Theresiacollege uit Kapelle-op-den-Bos en het Virgo Sapiensinstituut uit Londerzeel.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111685bb309970c Listed below are links to weblogs that reference Studenten PISO in voetbalfinale:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!