Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Tiense als verleidster in Temptation Island

TieSANDY_CJB.MM VT4 warmt zijn kijkers graag op voor een nieuw, heet seizoen Temptation Island.

Op maandag 23 februari en 2 maart komt het allerbeste uit zes seizoenen Temptation Island uitgebreid aan bod met quotes, stomende scènes en onvergetelijke kampvuren.

In de eerste week van maart gaat het zevende seizoen van Temptation Island in première. Véronique De Kock neemt vier koppels mee naar Brazilië voor de ultieme relatietest. Verleiding is er een way of life…

Bij de koppels zitten kandidaten uit het Leuvense. Bij de verleiders is er Sandy Peetermans (20) uit Tienen. Lees meer.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011278d9c39328a4 Listed below are links to weblogs that reference Tiense als verleidster in Temptation Island:

Reacties

Is Tienen daar fier op ofwat?
Heeft zo iemand wel een greintje moraal in haar hoofd zitten? Voor mij zijn zulke mensen echt rot vanbinnen. Geen respect voor een ander, enkel denken aan zichzelf.

 Katrien op 10 maart 2009 om 09:38

Het is n vrouw zoals er overal te vinden zijn , heeft niks met Tienen als stad te maken... Welke idioot legt zulk verband? n Vrouw dan nog

 johan op 22 maart 2009 om 07:37De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!