Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Toneel Bost neemt het op voor neushoorn

 Tietony_Bloquiaux Bost (en omstreken) gaat naar het toneel op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart. Theatervoorstelling: 'Doe het zelf, neushoorn, een dolle klucht van Pierre Soetewey in een regie van Tony Bloquiaux (foto).

Uit de aankndiging: ”Waarschijnlijk is iedereen wel op de hoogte van het feit dat we ons momenteel bevinden te midden van een grote campagne ter bescherming van de nog enkele in het wild levende neushoorns. Ik stel vast dat er quasi overal te lande allerlei activiteiten worden georganiseerd om deze campagne te ondersteunen. Ik meen bijgevolg dat onze vereniging niet ten achter mag blijven. En dus stel ik voor dat wij alhier op deze planken een toneelvoorstelling zullen organiseren ten bate van de neushoorn.“

Uur: 20 uur Plaats: taveerne De Grietmuil, Potstraat 14, Bost. Prijs: € 6,50 / VVK € 6

Organisatie: De Jeugd Ontwaakt Bost - www.dejeugdontwaakt.be

Meer info: kaarten via tel 016 82 67 55 of gsm 0498 50 07 96.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111688c8192970c Listed below are links to weblogs that reference Toneel Bost neemt het op voor neushoorn:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!