Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Zaterdag 14 maart: muzikale hoogdag

Op zaterdag 14 maart presenteert harmonie St.-Genoveva  “Bigbands in Concert' 

The Swingtimers Bigband o.l.v. Georges Lalmand De Swingtimers, opgericht in 1977, biedt een waaier van muziek en zang van grote klassiekers en de meest gesofisticeerde jazz stukken, dit onder leiding van dirigent George Lalmand. De dirigent was lesgever bij diverse muziekscholen en werkzaam als trompetist bij de Koninklijke Muziekkapel van de Luchtmacht.

K.H. Sint-Genoveva Oplinter o.l.v. Nick Ost introduceerrt de bigbandwereld met werken van Count Basie en Stan Kenton. Ost is werkzaam als professioneel euphoniumspeler bij de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen en actief bij Brassband Willebroek. Hij is tevens dirigent van de Koninklijke Harmonie de Gilde uit Asse en van Harmonie “De Kluchtige Vrienden” te Wellen.

Ensemble Instrumentale du Conservatoire de Namur o.l.v. Vincent Antoine Dit jonge en dynamische harmonie orkest van het conservatorium uit Namen staat onder leiding van Vincent Antoine. Sinds 1991 is hij bezieler en lesgever van deze gemotiveerde leerlingen. Als trompettist behaalde hij een eerste prijs Jazz Trompet in het conservatiorum te Brussel en schrijft hij muziek voor diverse jazz groepen.

De voorstelling begint om 19 uur (deuren open om 18u30 uur) en vindt plaats in lokaal Sinterviven, Neerlintersesteenweg 22, 3300 Oplinter. Kaarten kosten 5 euro aan de kassa. Voor reservatie en info kan u terecht bij voorzitter René Ginckels op telefoonnummer 016/816033 Voorverkoop via: Muzikanten en bestuursleden; info@khsgo.be of via http://www.khsgo.be

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01116883a32b970c Listed below are links to weblogs that reference Zaterdag 14 maart: muzikale hoogdag:

Reacties

Raymond,
14 maart is op zondag !

13 maart gaat play in door.

mvg,

Luc

 Decock Luc op 1 februari 2010 om 18:23De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!