Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Pim Smit in etalage nieuwste kledingzaak

Tiepimsmit Kledingzaak Roosen zet in zijn nieuwe vestiging aan de Nieuwstraat de Tiense kunstenaar  Pim Smit in de vitrine. Het is een opvallende geste die de winkel stijl geeft. De keuze van de kleurrijke werken van Smit versterkt de aantrekkingskracht.

Over Pim lees je op zijn site: 'Kunst is zijn leven, zijn leven is kunst. Schilderkunst, muziek, poëzie, tekeningen… Pim is een dompteur die vele kunsten temt en naar zijn hand zet. Een investering in zijn kunst is een investering in genot en rendement.' (foto en video op www.pimsmit.com/content/view/82/48/lang,/

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01127917ec9a28a4 Listed below are links to weblogs that reference Pim Smit in etalage nieuwste kledingzaak:

Reacties

tja, ik heb weer wat bijgeleerd door deze blog.
Ik wist niet wat een 'dompteur' was en heb dat opgezocht in woordenboek. Een leeuwentemmer dus.

blondje op 2 maart 2009 om 21:57Laat een reactie achter


Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!