Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Tienen verwelkomt nieuwe handelszaken

'De leegstaande handelspanden in de Tiense binnenstad raken stilaan opgevuld.' Dat meldt Handelsstimulans Tienen.

Thumb_dsc_1043_copy_1 In de Leuvensestraat zijn er momenteel nog zes panden die te huur of te koop staan en nog geen nieuwe bestemming kregen. Ook in de Gilainstraat zijn er slechts zes leegstaande winkels. De Nieuwstraat en de Hennemarkt kennen sinds de heraanleg een heropleving. Hier is momenteel slechts één pand te huur. Zopas opende een modieuze kledingzaak voor dames en heren hier nog de deuren in twee aparte panden. De exploitant (Roosen/foto) heeft ook de intentie om het atelier van Sint-Truiden naar Tienen te verhuizen.

Op de Grote Markt werden recentelijk vijf panden opgekocht om er appartementen op te trekken met al dan niet op de gelijkvloers verdieping ruimte voor handelsactiviteiten. En ook op de Veemarkt werd de uitbater van een groot modehuis bereid gevonden zijn plannen om naar de rand van de stad te verhuizen, op te bergen en te investeren in de verbouwing van de zaak. Kortom, de leegstaande winkelpanden in Tienen krijgen een nieuwe invulling.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011168a329e5970c Listed below are links to weblogs that reference Tienen verwelkomt nieuwe handelszaken:

ReactiesLaat een reactie achter


Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!