Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Via-school combineert wereldmuziekldag en gezonde voeding

De Eerste Graad van het Via Sint-Jozefsinstituut (Waaiberg 5) nodigt uit.

Op woensdag 11 maart 2009, tussen 8.25 u. en 11 u. is er  Wereldmuziekdag: alle lleerlingen van de Eerste Graad maken muziek, dansen, … en worden ondergedompeld in en maken kennis met andere culturen.

Op donderdag 12 maart 2009 volgt de afsluiting van het project ‘Gezonde Voeding’ met tussen 12 u. en 12.25 u. het eten van een gezonde maaltijd, klaargemaakt door de leerlingen van het beroepsvoorbereidend leerjaar (kantoor en verkoop; verzorging-voeding) onder leiding van hun leerkrachten.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0112791ad33928a4 Listed below are links to weblogs that reference Via-school combineert wereldmuziekldag en gezonde voeding:

ReactiesLaat een reactie achter


Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!