Home  Regio  tienen  tienen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Tienen?
Laat het weten aan:
Raymond Billen
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Vissenakenstraat voltooid in april

Bij gunstige weersomstandigheden zullen de onderhoudswerken in de Vissenakenstraat in april voltooid zijn. Dat meldt het stadsbestuur. Tot half maart is de aannemer aan de slag in het gedeelte tussen de Vogelzangstraat en de Deelberg. Nadien wordt het onderste gedeelte van de straat aangepakt.

Eind vorig jaar werden er werken aan leidingen aangevat in het gedeelte tussen de Deelberg en de Kabbeekvest. Nadien ging de firma Peri-Bouw, in opdracht van de stad Tienen, van start met herstellingswerken aan de rijweg en aan de fiets- en voetpaden. Rond half maart zullen de werken in het gedeelte tussen de Deelberg en de Vogelzangstraat voltooid zijn. Vervolgens begint men in het onderste gedeelte van de Vissenakenstraat met de asfaltering van de rijweg. Deze werken zullen, bij gunstige weersomstandigheden, rond half april afgerond worden.

De Vogelzangstraat blijft afgesloten ter hoogte van de Vissenakenstraat om de veiligheid op de werf te waarborgen. Van zodra de werken in het onderste gedeelte van de Vissenakenstraat voltooid zijn, wordt de Vogelzangstraat terug volledig opengesteld voor het verkeer.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011168a5fa5f970c Listed below are links to weblogs that reference Vissenakenstraat voltooid in april:

ReactiesLaat een reactie achter


Tienen blogt


  • Raymond Billen blogt over Tienen.

    Raymond (°1952) volgt het nieuws in de streek sedert 1969, als verslaggever ter plaatse in de Hagelandse/Leuvense regio en nadien als eindredacteur bij Het Nieuwsblad. Raymond is als vrijwilliger betrokken bij de promotie van de regio vanuit toerisme, streekproducten, publicaties.

Zoeken

Nieuws uit tienen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!