Home  Regio  waarschoot  waarschoot blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Waarschoot?
Laat het weten aan:
Olivier
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Ann Coopman legt eed af als nieuwe burgemeester

Vanaf 1 januari wordt Ann Coopman de nieuwe burgemeester van Waarschoot. Ze neemt de fakkel over van huidig burgemeester Ghislain Lippens. Deze voormiddag legde zij -in aanwezigheid van familie en vrienden- de eed af in de ambtswoning van de gouverneur in Gent. Eerder al werd ze bij ministerieel besluit van 16 december 2008 benoemd tot burgemeester van de Waarschoot.

Of het anders wordt met een vrouw aan het hoofd van de gemeente? 'Ik ben sowieso een ander persoon, of dat nu een man of een vrouw is, ik ben hoe dan ook iemand anders.'

Aan Coopman schuift dus door naar de stoel van ontslagnemend burgemeester Lippens die op zijn beurt vervangen wordt door gemeenteraadslid Nicole De Vos. In de raad wordt zij dan weer opgevolgd door Kim Martens.

Ann_gouv

Ann_gouverneur

Familie_coopman_3

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01053680d5a9970b Listed below are links to weblogs that reference Ann Coopman legt eed af als nieuwe burgemeester:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Waarschoot blogt  • Olivier Scheir blogt over Waarschoot.

    Olivier Scheir (°1978) is kunsthistoricus van opleiding. Hij verzamelt maniakaal alles wat met Louis Paul Boon zou kunnen te maken hebben. Voort leest hij alles wat los en vast zit, in het bijzonder Buysse, Minne en Bukowski maar ook Aspe en Celine. In de wagen zijn Led Zeppelin, Bob Dylan en Pink Floyd zijn favoriete reisgezellen. Sinds hij enkele jaren geleden besefte dat hij Cédric Van Branteghem nooit zal kunnen kloppen op de 400m hing hij zijn atletiekschoenen aan de haak en geniet sindsdien geregeld van een goed glas bier of een rokerige whisky.

Zoeken

Nieuws uit waarschoot

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!