Home  Regio  wetteren  wetteren blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Wetteren?
Laat het weten aan:
Marc
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

De burgemeester trok zijn koksmuts aan

Burgemeester2 In het kader van 'De week van de smaak' had burgemeester Gybels zijn koksmuts aangetrokken in de gemeentelijke feestzaal. Hij werd bijgstaan door de schepenen.

Op het menu stonden balletjes in tomatensaus. Jong en oud was komen opdagen om te proeven, een gezellig muziekje zorgde voor de goede sfeer.

De opbrengst ging naar een goed doel, nl naar de vereniging SOS Oost-Congo die zich het lot van misbruikte vrouwen aantrekt. Volgens de insiders kreeg de burgervader een 10 op 10 voor zijn recept.

Burgemeester1

Burgemeester3

Burgemeester4

Foto's: Wesley Poelman

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535f54729970b Listed below are links to weblogs that reference De burgemeester trok zijn koksmuts aan:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Wetteren blogt

  • Marc Poelman blogt over Wetteren.

    Marc (°1955) is geboren en getogen in Wetteren en werkt in een grote Gentse autofabriek waar hij de kwaliteit van het spuitproces opvolgt. Zijn hobby's zijn reizen, film, lezen en de natuur. Hij houdt van stevige rockmuziek, zodat je hem geregeld op een optreden kunt tegenkomen.

Zoeken

Nieuws uit wetteren

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!