Home  Regio  wetteren  wetteren blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Wetteren?
Laat het weten aan:
Marc
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Badminton Club Challenge houdt toernooi in de sporthal

BC Challenge Wetteren 

Op 7 en 8 maart 2009 organiseert de club, B.C. Challenge, een belangrijk badmintontoernooi in de Sporthal De Warande te Wetteren. Het toernooi, gesteund door de Provincie Oost-Vlaanderen en tal van Wetterse handelszaken, zal zo'n 270 Vlaamse deelnemers verwelkomen.

Voor wie interesse heeft in badminton is dit het ideale moment om kennis te maken!

Meer inlichtingen? Mail naar ronald.baetens@skynet.be of naar gertdewaele@hotmail.com.

Download hier het volledige persbericht en neem ook eens een kijkje op de website van B.C. Challenge Wetteren.

Bron: Ronald Baetens     B.C. Challenge Wetteren       Foto: B.C Challenge Wetteren 

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010537209f57970b Listed below are links to weblogs that reference Badminton Club Challenge houdt toernooi in de sporthal:

Reacties

Vorig jaar pas begonnen met badminton en héél nieuwsgierig naar dit tornooi; heb me dan ook ingeschreven voor Heren Dubbel (kat. D). Er werd mij een onbekende dubbelpartner toegewezen die wegens omstandigheden zijn maatje niet kon meenemen. Geslaagd tornooi ! Drie wedstrijden, drie verloren, toch EEN SET GEPAKT ! en veel plezier gehad ! Ook dit jaar heb ik ij opnieuw ingeschreven met iets hogere ambities alhoewel dit af te wachten is wie mijn dubbelpartner wordt. PRACHTIG tornooi met heel goede organistie; een pluim voor Wetteren !

 Lieven uit L. op 12 februari 2009 om 09:59De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Wetteren blogt

  • Marc Poelman blogt over Wetteren.

    Marc (°1955) is geboren en getogen in Wetteren en werkt in een grote Gentse autofabriek waar hij de kwaliteit van het spuitproces opvolgt. Zijn hobby's zijn reizen, film, lezen en de natuur. Hij houdt van stevige rockmuziek, zodat je hem geregeld op een optreden kunt tegenkomen.

Zoeken

Nieuws uit wetteren

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!