Home  Regio  wetteren  wetteren blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Wetteren?
Laat het weten aan:
Marc
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gratis boek voor 7-jarigen

Gratis boek  Heb je een kind dat dit jaar zeven jaar wordt of geworden is? Dan kun je in de bibliotheek het GRATIS boek 'Voor nu en nog heel lang' afhalen.

Dit kadert in een initiatief van het Ministerie van Cultuur van de Vlaamse Gemeenschap dat 63.000 exemplaren (zoveel als er 7-jarigen zijn in Vlaanderen) van dit boek liet drukken.

Leerkrachten die les geven in het eerste leerjaar kunnen boeken afhalen voor hun ganse klas.

Je kunt er meer over lezen op deze website.   

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011278d6075828a4 Listed below are links to weblogs that reference Gratis boek voor 7-jarigen:

ReactiesLaat een reactie achter


Wetteren blogt

  • Marc Poelman blogt over Wetteren.

    Marc (°1955) is geboren en getogen in Wetteren en werkt in een grote Gentse autofabriek waar hij de kwaliteit van het spuitproces opvolgt. Zijn hobby's zijn reizen, film, lezen en de natuur. Hij houdt van stevige rockmuziek, zodat je hem geregeld op een optreden kunt tegenkomen.

Zoeken

Nieuws uit wetteren

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!