Home  Regio  wetteren  wetteren blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Wetteren?
Laat het weten aan:
Marc
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Jenny en Christine vonden nog een gaatje in hun drukbezette agenda

Jenny De Smet en Christine Eloot, allebei leden van de playbackgroep 'The New Generation' uit Wetteren Ten Ede werden door VTM uitgenodigd om een figurantenrol te vertolken in de soapserie 'Familie'. Alhoewel ze het razend druk hebben met hun nieuwe show die momenteel loopt namen ze de uitnodiging toch aan.

De opnamen vonden plaats aan het Centraal Station van Mechelen. Eén van de hoofdacteurs was Steven De Lelie die in de reeks de rol van Bert Van den Bossche vertolkt, hij was ook acteur in de razend populaire serie 'Lili en Marleen' waar hij de rol van de volwassen Rikki vertolkte.

Het kader waarin deze scène past mogen we nog niet verklappen, daarvoor moet je wachten tot mei wanneer de bewuste opname op televisie komt, we houden jullie op de hoogte. Op de foto's Jenny en Christine samen met Steven.

Jenny 

Christine 

Voorstellingen van de nieuwe revue van 'The New Generation' zijn er nog op donderdag 26 en zaterdag 28 februari, dinsdag 3 maart, donderdag 5 maart en zaterdag 7 maart in het 'Parochiehuis' te Wetteren Ten Ede. Aanvang show dinsdag & donderdag: 15 uur, zaterdag 20 uur. 

Info? Jenny De Smet: tel 0496/555 461 of e-mail Jenny.de.smet@telenet.be

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011168980375970c Listed below are links to weblogs that reference Jenny en Christine vonden nog een gaatje in hun drukbezette agenda:

Reacties

Proficiat Christine en Jenny!
Hopelijks mis ik de uitzending niet in mei.
Eric

 Eric van cleemput op 26 februari 2009 om 11:47

Ik kijk er al naar uit om de aflevering te zien!
Proficiat

 Sandra op 28 februari 2009 om 08:14De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Wetteren blogt

  • Marc Poelman blogt over Wetteren.

    Marc (°1955) is geboren en getogen in Wetteren en werkt in een grote Gentse autofabriek waar hij de kwaliteit van het spuitproces opvolgt. Zijn hobby's zijn reizen, film, lezen en de natuur. Hij houdt van stevige rockmuziek, zodat je hem geregeld op een optreden kunt tegenkomen.

Zoeken

Nieuws uit wetteren

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!