Home  Regio  wetteren  wetteren blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Wetteren?
Laat het weten aan:
Marc
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Mira in trio in CC Nova op vrijdag 6 maart

MiraMira stelt haar tweede CD 'Stukken van mensen' voor. Ze doet dat met de piano als trouwe metgezel én met Toon Offeciers en Jonas Van den Bossche, twee bijzondere muzikanten. Ze zetten mee hun tanden in Mira's bitterzoete levensliedjes die nu eens pijnlijk herkenbaar, dan weer vrolijk bevreemdend zijn.

€ 10,00 (basis) - € 9,00 (-26,+55) - € 8,00 (abo) - 1 stempel (jeunova) locatie: Theaterzaal Nova - Organisatie: cc Nova. Tickets kun je bestellen via cc.nova@wetteren.be.

Bron: Wim Breydels   CC Nova    Foto: Website Mira 

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111689cd197970c Listed below are links to weblogs that reference Mira in trio in CC Nova op vrijdag 6 maart:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Wetteren blogt

  • Marc Poelman blogt over Wetteren.

    Marc (°1955) is geboren en getogen in Wetteren en werkt in een grote Gentse autofabriek waar hij de kwaliteit van het spuitproces opvolgt. Zijn hobby's zijn reizen, film, lezen en de natuur. Hij houdt van stevige rockmuziek, zodat je hem geregeld op een optreden kunt tegenkomen.

Zoeken

Nieuws uit wetteren

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!