Home  Regio  wetteren  wetteren blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Wetteren?
Laat het weten aan:
Marc
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Vrijdag de dertiende is dikke truiendag

Dikke truiendag

Vrijdag 13 februari is het de jaarlijkse dikke truiendag. Het thema dit jaar is 'Ban de energiegriezels' (die zich in donkere hoekjes verborgen houden en stiekem energie verspillen).

De verwarming in de gemeentelijke gebouwen wordt dan een graadje teruggedraaid. 's Middags tijdens de lunchpauze worden de PC's uitgezet en 's avonds worden de printers uitgeschakeld.

De Wetterse basisscholen worden net zoals de vorige jaren uitgenodigd op de Markt voor een 'Griezelaërobic', het is de bedoeling dat de kinderen verkleed zijn als griezels.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111685bc1e0970c Listed below are links to weblogs that reference Vrijdag de dertiende is dikke truiendag:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Wetteren blogt

  • Marc Poelman blogt over Wetteren.

    Marc (°1955) is geboren en getogen in Wetteren en werkt in een grote Gentse autofabriek waar hij de kwaliteit van het spuitproces opvolgt. Zijn hobby's zijn reizen, film, lezen en de natuur. Hij houdt van stevige rockmuziek, zodat je hem geregeld op een optreden kunt tegenkomen.

Zoeken

Nieuws uit wetteren

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!