Home  Regio  wetteren  wetteren blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Wetteren?
Laat het weten aan:
Marc
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Kwiskampioenschap in Massemen op 13 maart

Kwis KFO2   Op vrijdag 13 maart organiseren de Landelijke Gilde en KFO Volksopbeuring het Massemse Kwiskampioenschap 2009. Download hier de affiche.

Iedereen is hartelijk welkom vanaf 19u30 in het muzieklokaal Volksopbeureing, Dorpsplein 5 te Massemen.

Info en inschrijven bij Patrick de Maesschalck. Tel. 09/368.12.91 - Gsm: 0496/922.967. Naast de vermaarde titel van kwiskampioen 2009 zijn er ook talrijke waardevolle publieksprijzen te winnen !

Bron: Gert Vlaeminck   KFO Volksopbeuring Massemen

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef011168a1ce4a970c Listed below are links to weblogs that reference Kwiskampioenschap in Massemen op 13 maart:

ReactiesDe reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Wetteren blogt

  • Marc Poelman blogt over Wetteren.

    Marc (°1955) is geboren en getogen in Wetteren en werkt in een grote Gentse autofabriek waar hij de kwaliteit van het spuitproces opvolgt. Zijn hobby's zijn reizen, film, lezen en de natuur. Hij houdt van stevige rockmuziek, zodat je hem geregeld op een optreden kunt tegenkomen.

Zoeken

Nieuws uit wetteren

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!