Home  Regio  wevelgem  wevelgem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Wevelgem?
Laat het weten aan:
Carlo Dewinter
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Parochie vraagt uw dringende hulp

Ingezonden bericht

Om de mogelijkheid te bieden aan de verschillende parochies om liturgische vieringen te plannen, werd er destijds geopteerd om een centrale agenda te installeren op de computer. Tot overmaat van ramp is dit computerprogramma vorige week gecrasht. Het computerbedrijf beweerde bij hoog en laag dat ze ieder dag een back-up namen. Helaas zijn ook die gegevens allemaal verdwenen. We voelen ons ongemakkelijk en beschaamd ten opzichte van de parochianen, want we moeten van nul herbeginnen.

Daarom doen wij een dringende oproep om te komen of te bellen naar het secretariaat om uw gedachtenmis, huwelijksviering of doopsel opnieuw aan te vragen. Deze keer zullen wij het noteren op de ouderwetse manier; inschrijven in een boek. Misschien is dit nog altijd de meest veilige manier!

MarcfrenayWil dit bericht zoveel mogelijk doorvertellen aan vrienden en kennissen. Wij bieden nogmaals onze excuses aan en hopen dat er zomin mogelijk mensen uit de boot vallen door deze ramp.

Marc Frenay,
Pastoor Wevelgem

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01053601272c970c Listed below are links to weblogs that reference Parochie vraagt uw dringende hulp:

Reacties

Laat een reactie achter


Wevelgem blogt


  • Carlo Dewinter blogt over Wevelgem.

    Carlo (°1971) woont in het centrum van Wevelgem en werkt als ict-coördinator in Immaculata in Ieper. Hij is getrouwd met Adinda en vader van Siebert, Heinder, Gerben & Marit. Hij houdt van sport met de kinderen, actualiteit, (non-)fictie en nu en dan een quiz.

Zoeken

Nieuws uit wevelgem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!