Home  Regio  wichelen  wichelen blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's uit Wichelen?
Laat het weten aan: Filip Osselaer
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Houtsculpturen van Djef Blok

Onbekend Djef Blok uit Serskapm stelt binnenkort opnieuw houtsculpturen tentoon.
Hij zal dat deze keer doen in Galerij Vocar, Breendonkdorp in Breendonk.

De tentoonstelling opent op 8 maart en loopt tot 8 april.
Op zondag van 9 tot 12 en van 14 tot 17 uur
Op woensdag van 13.30 tot 21.30 uur
Op donderdag van 13.30 tot 17 uur.

Djef Blok werd in 1940 geboren in Ingelmunster. Nu woont en werkt hij in Serskamp. Hij volgde technische school in Kortrijk, ging op atelier bij een leermeester en hij kreeg een opleiding tot houtsnijder en meubelmaker.

Met die knowhow ging hij ook beeldhouwen.

Op zijn site zegt Blok: 'Mijn beelden moet men bekijken zoals men naar een cartoon kijkt: grappig, met ironie of absurd-realistisch. Graag zet ik waste waarheden op hun kop, keer ik DE waarheid om, om die vanuit een ander perspectief te bekijken.

Hij stelt sedert 1977 werk tentoon, onder meer in Rambervillers (FR), Kluisbergen, La Roche en Ardenne, Zele, Bilzen, Mijdrecht (NL) en in het gemeentehuis van Wichelen.

Meer info kan u vinden op www.djefblok.exto.be  

OPROEP: wil u hier andere kunstenaars, muzikanten, creatievelingen aan het woord laten. Laat het ons weten!

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef0111685ff133970c Listed below are links to weblogs that reference Houtsculpturen van Djef Blok:

Reacties

Laat een reactie achter


Wichelen blogt

  • Filip Osselaer is correspondent voor Wichelen.    Filip (geboren net voor de hoogdagen van de Beatles) woont en werkt in Wetteren. Hij is er zaakvoerder van zijn eigen communicatiebureau, te bezoeken op www.camu.be Voor de krant brengt hij verslag uit over de belevenissen in – onder meer – Wetteren, Oosterzele en Wichelen. Hij was vroeger sportief, maar belooft zichzelf om binnen afzienbare tijd de Ventoux te beklimmen.

Zoeken

Nieuws uit wichelen

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!