Home  Regio  zelzate  zelzate blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Zelzate?
Laat het weten aan:
Danny
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Bal van de Burgemeester

Zaterdagavond had in COC de Brug het Bal van de burgemeester plaats.1_3
De Johnny Carr band zorgde voor de muzikale toets, die de ruim 300
aanwezigen kon bekoren.

Wie wat onstpanning zocht, kon naar het aparte zaaltje even gaan
bekoelen in een mooi rustig kader, met een lekker glaasje wijn,
en luisteren naar de accordeonist. Later op de avond werden de
aanwezigen vergast op een verrassingsopteden van Peter Rammelo.

2Het Bal stond in het teken van 'Kom op tegen kanker', waarvoor verscheidene organisaties zich hadden ingezet een activiteit ten voordele van het fonds te organiseren. Dusdanig kwamen de Harmonie Het Noorderlicht, Handboogclub St-Sebastiaan, de vereniging van de straatjesdag, VFG Albatros, Curieus, de sportraad, SVV Viva, wijkcommite Karnemelkpolder, de petanqueclub, Watertoren, Ocra en de zelzaatse wielerploeg elk hun bijdrage voor 'Kom op tegen Kanker' aan onze burgemeester, Freddy De Vilder (sp.a) overhandigen.

Daarbij komt ook nog eens de opbrengst van de verkoop van de plantjes,
welke ook een aardige €7500 opleverden. De burgemeester deed ook
zijn duit in het zakje door de volledige opbrengst van het bal te schenken
aan Kom op tegen Kanker.

Reacties

ook Ziekenzorg Sint-Antonius Zelzate schonk een klein bedrag (opbrengst tombola). Wij konden echter niet rond middernacht aanwezig zijn, doch hebben dit bedrag gestort op de rekening, ons gegeven door de burgemeester.

 Van de Veire Lieve op 20 oktober 2008 om 19:37

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zelzate blogt  • Danny De Meyer blogt over Zelzate.

    Danny is geboren te Gent en vader van twee kindjes. Zijn grootste passie is fotografie. Momenteel houdt hij zich vooral met modellenfotografie bezig, en met het vastleggen van evenementen in Zelzate.
    Daarnaast kijkt Danny ook graag voetbal of speelt hij World of Warcraft. Danny is ook een grote fuifganger: niet om te fuiven zelf, maar om foto's te nemen en eens buiten te zijn met vrienden en een pintje te drinken.

    Koen is een 40-jarige geboren en getogen Zelzatenaar. Hij woont samen met zijn vriendin Anneke en heeft 2 zonen, Tibo (°1998) en Tias (°2008). Als schrootkeurder verdient hij zijn boterham bij ArcelorMittal Gent en daarnaast heeft hij een heel druk sociaal leven. Sport is zijn grootste passie. Dat gaat van fervent supporter van zowel KVV Zelzate als Club Brugge tot uren voor de TV zitten kijken naar alles wat met sport te maken heeft. Ook in sporthallen kent hij zijn weg. Hij is lid van het Gemeentelijk Feestcomité, voorzitter van 't FortComité en durft zijn vriendin wel eens te verwaarlozen door achter de PC te zitten. Websites maken zoals www.kvvzelzate.info is dan ook een grote hobby van hem.

Zoeken

Nieuws uit zelzate

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!